Navigation Menu+

Burgemeester van mijn eigen gebouwde stad

Posted on feb 19, 2017 by in Roze Zincamera, Zincamera | 0 comments

Burgemeester van eigen stad

Burgemeester van eigen stad

Door: Gerard Visscher

Na mijn pensionering heeft het leven voor mij nog steeds heel veel zin. In mijn vrije tijd bouw ik met veel plezier aan mijn eigen stad op schaalmodel HO. Ben daarbij dagelijks stadsarchitect, makelaar en burgemeester tegelijk. Ik koop de huisjes, bouw ze en ontwerp een stad, leg een haven aan, en laat de boten door de grachten varen. Ben brugwachter en marktmeester tegelijk, kortom ik bemoei met alles wat er zich in mijn kleine droomstad voordoet. Het is een heerlijke vrijetijdsbesteding die nooit verveeld en mij tot in lengte van jaren zal bezighouden. Mocht ik ooit nog eens achter de geraniums verdwijnen dan zijn het wel de geraniums die ik zojuist als tuinarchitect aan diverse gevels in mijn stad heb aangebracht. Liever nog zet ik voorlopig als vrolijke burgervader de bloemetjes nog een aantal jaartjes buiten!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 3Pin It on Pinterest