Navigation Menu+

Dit geeft zin stopt! (soort van)

Posted on dec 1, 2017 by in Nieuws | 0 comments

Dit geeft zin stopt. Tenminste, in de vorm zoals het nu bestaat. Trouwe volgers hebben al gemerkt dat de routecamera’s al meer dan een half jaar stilliggen. We zijn op dit moment bezig ze naar huis te halen zodat ze op een andere manier kunnen bijdragen aan het project.

Dit geeft zin gaat verder als puur online platform, open voor iedereen. Foto’s kunnen vanaf nu door iedereen ingestuurd worden via Facebook, Instagram (@ditgeeftzin en #ditgeeftzin), en via e-mail. Voldoet jouw foto aan de eisen (niet commercieel en zelf gemaakt, met een beschrijving van maximaal 150 woorden), dan plaatsen we hem op onze website, Facebook en Instagram. Zo kan iedereen geïnspireerd raken door jouw zingeving.

 

 

 

 

 

 

Dit geeft zin draaide de afgelopen twee jaar op het fysiek doorgeven van twee camera’s. Door het maken van een foto met die camera’s konden mensen antwoord geven op de vraag: ‘Stelt dat je één foto mocht maken van wat jou leven zin geeft, wat zou je dan op de foto zetten?’ Helaas bleek het moeilijk de camera iedere week door te laten geven en zo een mooie keten van zingevingsfoto’s te creëren. Door deelname voor iedereen nu mogelijk te maken hopen we meer mensen te laten reflecteren op hun leven.

We nemen ons leven vaak voor lief. We zijn bezig met onze dagelijkse beslommeringen en realiseren ons niet altijd wat het eigenlijk betekent te leven. Maar desondanks hebben we allemaal onze eigen redenen om van het leven te genieten en het leven de moeite waard te vinden. Voor de een is dat familie, voor de ander religie en voor weer iemand anders het werk dat hij doet. Maar wat geeft het leven nu echt zin? Waar doe je het allemaal voor? Wat maakt jouw leven nu echt de moeite waard? Die vragen staan centraal bij Dit geeft zin.

Ga jij de uitdaging aan?

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 + = 38Pin It on Pinterest