Navigation Menu+

Ditgeeftzin.nl op Inspiratiebijeenkomst Geloof in je project

Posted on mrt 8, 2016 by in Nieuws | 0 comments

Op 20 april organiseert het crowdfundingplatform Geloofinjeproject een inspiratiebijeenkomst in Amsterdam. Thomas Hontelez van Ditgeeftzin.nl is uitgenodigd foto’s van De Zincamera’s te laten zien.

Met inmiddels ruim 150.000 euro op de teller is de website www.geloofinjeproject.nl, die anderhalf jaar geleden startte, een groot succes. Vele tientallen projecten zijn succesvol afgerond op de site, diverse nieuwe projecten zullen binnenkort online gaan. Geloofinjeproject wil graag op deze bijeenkomst het succes met je delen, ruimte bieden aan inspirerende projecten via een Pitch-challenge en je informeren over de kracht van crowdfunding.

Deze inspiratiebijeenkomst biedt een programma met boeiende sprekers, inspirerende workshops en korte presentaties. En een Pitch-challenge waarbij het publiek met waardebonnen kan stemmen op het beste project. Hoe dit precies werkt, lees je hieronder.

Voor wie gelooft in zijn project, hiervoor op zoek is naar geld en meer wil weten over crowdfunding is deze bijeenkomst een absolute must. Je bent van harte welkom!

 

Praktische informatie:
– Datum/tijd: woensdag 20 april 2016 van 17.30-21.15 uur
– Locatie: Corvershof, diaconie Amsterdam, Van Limmikhof-zolder, Nieuwe Herengracht 18. De routebeschrijving vind je hier
– Entree: gratis
– Aanmelden: is verplicht, via g.idema@intermonde.nl
– Een initiatief van: Stichting Geloofinjeproject in samenwerking met Bureau Intermonde, Protestantse diaconie Amsterdam, Haëlla Stichting en Reliwerk.nl

Bron: www.nieuwwij.nl

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 5 =Pin It on Pinterest