Navigation Menu+

Genieten van vriendschap

Posted on dec 12, 2016 by in Paarse Zincamera, Zincamera | 0 comments

Het meest geniet ik van het leven wanneer ik mijn blijdschap om dingen dingen kan delen. Er ontstaat vaak een energie stroom die steeds versterkt doordat anderen aangestoken worden en net zo of nog enthousiaster terug reageren. Als je dat van meerderen terugkrijgt wordt het geluk alleen maar groter.

Genieten van vriendschap

Het meest geniet ik van het leven wanneer ik mijn blijdschap om dingen dingen kan delen. Er ontstaat vaak een energiestroom die steeds versterkt doordat anderen aangestoken worden en net zo of nog enthousiaster terug reageren. Als je dat van meerderen terugkrijgt wordt het geluk alleen maar groter.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 − 68 =Pin It on Pinterest