Navigation Menu+

Kleuren van het leven vastleggen.

Posted on mrt 12, 2017 by in Roze Zincamera, Zincamera | 0 comments

Heerlijk met mijn camera de natuur in.

Heerlijk met mijn camera de natuur in.

Ik vind niks mooier dan met mijn camera de natuur in te trekken en foto’s te maken. Even nergens aan denken maar gewoon kijken. Met kijken bedoel ik ook echt kijken. Vaak kijken we zo vluchtig om ons heen en is er zo weer een dag, week, maand of jaar voorbij zonder  echt te kijken naar de dingen om ons heen die er daadwerkelijk toe doen. Ik vind het dan ook heerlijk om een plaatje te schieten als zijnde een tastbare herinnering.
Tijdens het fotograferen ben ik me dan ook bewust van de schoonheid om ons heen die ons anders niet zou zijn opgevallen. Ik hoop jullie hiermee dan ook te inspireren om echt te gaan kijken en te gaan genieten van de dingen die ons omringen en niet te veel bezig te zijn met de dingen die we juist niet hebben.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 − 20 =Pin It on Pinterest