Navigation Menu+

Mijn liefde is mijn zin van het leven

Posted on mei 2, 2017 by in Paarse Zincamera, Zincamera | 0 comments

 

Dit is een foto van mijn vriend Lex. Misschien niet de meest interessante, fantasierijke foto maar dit is hoe het is. Hij is degene die mij dingen geleerd heeft en nog steeds doet. Hij is degene die naar me luisteren (om/) met me lacht. Hij is de zin van mijn leven. Hij is degene waarmee ik het meest geniet als we een filmpje kijken. Of samen aan het eten zijn. Of sporten. Samen boodschappen doen is zelfs gezellig. We vullen elkaar aan. Hij laat me voelen dat ik wat waard ben, een echt mens ben.  Ik heb geen heel circus meer nodig, of een miljoen euro om me te vermaken. Als ik hem maar heb dan ben ik gelukkig.

Liefs, Hilde

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 70 = 76Pin It on Pinterest