Navigation Menu+

Sneeuw op de Eerde

Posted on jan 24, 2017 by in Paarse Zincamera, Zincamera | 0 comments

Sneeuw op Eerde door Harry Soepenberg

Sneeuw op Eerde door Harry Soepenberg

Door: Harry Soepenberg

Wat het leven zin geeft verschilt per dag. Sommige dagen heb ik en zie ik weinig zin, als het koud en nat en donker is. En al het negatieve nieuws soms, waar ik niks mee kan, ligt dan zwaar op de maag.

Maar gelukkig kan ik daar meestal overheen stappen. Op dezelfde natte dag, kan vaak kort even de zon doorbreken en wordt alles opeens lichter. De natuur relativeert en verwondert. Je gesteund en geliefd voelen door mijn lieve vrouw en kinderen geeft zin. Juist de dingen die niet te koop zijn geven mijn leven vaak zin. Ik zie ze vaak als een kado van God.

Ik kan mij verwonderen in het mooie Sallandse landschap, en ik probeer het licht in het landschap te vangen met verf. Dat geeft voldoening.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 71 = 81Pin It on Pinterest