Navigation Menu+

Tweede Zincamera is onderweg

Posted on aug 20, 2015 by in Nieuws | 0 comments

De roze camera is nu ook onderweg!

Waarschijnlijk ben ik de enige die de kans krijgt meerdere zincamera’s weg te geven. Ik voel me vereerd. Vanmorgen kondigde ik aan dat Misha Beliën de tweede, roze, camera graag op weg wilde helpen en vanmiddag heb ik de camera bij hem achtergelaten.

Het blijft een bijzonder moment om het mooie geheel van camera, doosje en kaartjes bij een (relatief) onbekend iemand achter te laten. Het is letterlijk een oefening in loslaten en de dingen nemen zoals ze gaan komen. Zonder vertrouwen op een goede afloop is het haast onmogelijk een project als Dit geeft zin vol te houden.

Aanvankelijk was ik van plan de roze camera op een heel andere plaats in het land los te laten. Maar de blauwe camera bewijst dat dat helemaal niet nodig is (kijk maar op de kaart). Al na twee keer was de camera in het noorden van Noord-Holland terecht gekomen. ‘Een heel ander sociaal milieu’, zeiden mensen tegen me. Maar ook dat doet er niet toe. In welk milieu de blauwe camera zich nu bevind? Ik weet het niet. Met twee of drie keer doorgeven kan alles anders zijn. Het enige dat ik krijg is een foto en een stukje tekst. Meer weet ik niet, en dat hoeft ook niet.

Ik wens alle toekomstige fotografen veel inspiratie toe!

Thomas

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

66 − = 64Pin It on Pinterest